Gyakran Ismételt Kérdések - RW Medical

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen sokáig észlelhető a kezelés hatása?


3 éve használják ezt az új módszert szerte a világon és a betegek nagy többségénél a mai napig tart az észlelt javulás az erekció esetében. Az eljárást 6 – 12 hónapon belül meg lehet ismételni. A kezelés hatékonysága nagy mértékben függ a páciens életmódjától. Nem véletlenül mondják, hogy a jól működő erekció a férfiak egészségét tükrözi.

Fájdalommal jár a kezelés?


A kezelés teljesen fájdalommentes és kényelmes. Nézze meg a videót:  http://rwmedical.hu/LSWT-kezeles/hogy-zajlik-a-kezeles/

Ézéstelenítésre szükség van?


Nincs szükség érzéstelenítésre, mivel a kezelés teljesen fájdalommentes.

Milyen hosszú a kezelés?


A kezelés időtartama 1 hónap. Csak 4 kezelés, hetente 1x, alkalmanként kb. 15 perc. A kezelés fájdalommentes és kényelmes. Nézze meg szintén: rwmedical.hu/lswt-kezeles/elonyok-lswt

A kezelés folyamán lehet gyógyszert szedni?


A kezelés előtt szedett orvosságokat a kezelés folyamán is lehet szedni. Azonban az erekciót elősegítő gyógyszerek szedése tilos nitrátokkal vagy nitrát származékokkal (általában isochémiás szívbetegségek gyógyítására szolgálnak) történő kezelések során. A kezelés alkalmazható a szívelégtelenségeket gyógyít gyógyszerek használata mellett is.

Vannak a kezelésnek mellékhatásai?


A lineáris lökéshullámoknál nincsenek semmilyen mellékhatások, a gyógyszerektől eltérően.

Miben rejlik a Renova készülék egyedisége?


Ez az egyetlen készülék, amely egy 70 mm hosszú mezőt hoz létre. Ezzel van biztosítva az alacsony energiájú lökéshullám hatása a pénisz egész hosszára, ami jelentősen növeli a kezelés sikerességét. Lásd még: rwmedical.hu/LSWT-kezeles/hogy-zajlik-a-kezeles

Mik a lineáris lökéshullámok (LSWT) előnyei?


A lökéshullámok használata során új erek alakulnak ki és így javítja a vérkeringést. A lökéshullámok az erektális diszfunkciót a vaszkuláris károsodás alapján gyógyítják, ami a betegek többségénél előfordul. Az erek ugyanis sérülnek a cukorbetegség, magas vérnyomás, magas koleszterinszint, metabolikus szindróma, koszorúér-betegségek jelenlétekor, valamint az egyre növekvő korral. A lökéshullámok teljesen megszüntetik a merevedési zavarokat, és ha esetleg mégsem, csökkentik a szükséges gyógyszerek adagolását.

Mik a lineáris lökéshullámok (LSWT) előnyei a gyógyszerekkel szemben?


A merevedési zavarok javítására szolgáló gyógyszerek nem szedhetők nitrátokkal vagy nitrát származékokkal (általában isochémiás szívbetegségek gyógyítására szolgálnak) történő kezelések során, ami az LSWT esetében nem okoz gondot. A leggyakoribb ellenvetés a betegek körében a az ED tablettás kezelés ellen az, hogy tervezni kell a szexuális aktust, mivel a gyógyszerek hatása viszonylag rövid idejű, mindössze néhány óra és korlátozzák az alkohol- és táplálékfelvételt. Az LSWT lehetővé teszi, hogy a páciens akkor éljen szexuális életet, amikor épp szeretne, mindenféle korlátozó előkészületek és a gyógyszerek hatásának kivárása nélkül.

Miért a Renova és az LSWT?


A beteg nem egy olyan gyógyszert szeretne, amely hatékony és biztonságos, hanem egy olyan gyógyszert, amely helyreállítja rendes szexuális életét, ami lehetővé teszi a spontán intimitást partnerével, bármikor is jöjjön el az ideje, mindenféle megterhelő tervezések nélkül. Segítünk azokon a férfiakon, akik vágynak az merevedési funkció javítására, amely a nemi szerv korlátozott vérellátásnak az eredménye. Ez a kezelés alkalmas a megelőzésre is, mivel javítja a péniszben található szövetek vérkeringését.

Hogyan biztosítják a diszkréciót?


Az összes adat az állapota legalaposabb kezdeti értékeléséhez és a kezelési lehetőségek megállapításához szolgál. Teljes diszkréciót és anonimitást biztosítunk. Ezen adatokhoz csak az adott orvosnak, nővérkének vagy szakképzett dolgozónak van szabad hozzáférése, őket azonban köti az orvosi titoktartás. Az Ön által megadott adatok az orvosi feljegyzśek védelmét élvezik, ahogy azt a 576/2004 Z.z. (SK) számú törvény rögzíti, tiszteletben tartva az alkotmányos jogot a magánélethez, valamint az emberi méltóságot. Továbbá kötelez az adatok jogosulatlan gyűjtése, nyilvánosságra hozatala vagy egyéb jogtalan felhasználása megakadályozására. Azon személyek, akik az Ön személyes adatainak biztonságáért felelnek, a 578/2004 Z.z. (SK) számú törvény értelmében képzésen vettek részt, valamint megismerkedtek a 428/2002 Z. z. (SK) számú, a személyes adatok védelméről szóló törvénnyel.

Hogy juthatok további részletes információkhoz?


Amennyiben nem találta meg honlapunkon az Ön számára fontos és szükséges információkat, nagyon szívesen állunk rendelkezésére e-mailben vagy telefonon.