Gyógyulási arány - RW Medical

A betegek sem a kezelés alatt, sem utána nem tapasztaltak semmilyen kellemetlenséget

Gyógyulási arány

 • Igor Motíl MD (Brno, Csehország)igormotil

  “Az első tapasztalatok alapján azt mondhatom, hogy a Renova műszerrel történő kezelések sikeressége meghaladta a várakozásainkat, és feltételezhető, hogy ez a módszer lesz a következő áttörés a merevedési zavarok gyógyításában, úgy, mint évekkel ezelőtt a Viagra berobbanása volt a gyógyszerpiacra.“”

   

   

   

   

   

   

 • yacovreisman
  Yacov Reisman (Hollandia)
  Amstelveen Hospital, Amsterdam Hospital, az Európai Szexuális Medicina Társaság tagja

  “57 betegből 47 (82%) esett át sikeres kezelésen. Nem jelentkeztek mellékhatások sem a kezelés során, sem annak befejezése után. Összefoglalva azt mondhatjuk, hogy a Renova egy új, korszerű kezelési módszer az erektális diszfunkció kezelésére.”

   

   

   

   

 • nataliocruz
  Natalio Cruz MD (Spanyolország)
  Clínica de Fátima, Sevilla España, az Európai Szexuális Medicina Társaság tagja

  “A betegek sem a kezelés alatt, sem utána nem tapasztaltak semmilyen kellemetlenséget. A kezelés fájdalommentes és ártalmatlan, nincs ismert mellékhatása. Ami számomra még érdekesebb és meglepő, hogy a kezelés hatása már az első alkalmak után jelentkezik. Több, mint a betegek fele már a harmadik alkalom után észlel javulást. Egyes betegek pedig már a második kezelés után észlelték a javulást.“ További információk a tanulmányról

   

   

   

   

   

 • antoniomartinmorales
  Dr. Antonio Martin Morales (Spanyolország)
  Urologiai Intézet Malaga,Spanyolország

  “Le vagyok nyűgözve az LI-ESWT és a RENOVA közös eredményeitől. Egy hónapon keresztül kísértük figyelemmel 16 páciens sorsát, akik már befejezték a kezelést. 14 páciensnél a 16-ból a kezelés hatása megmutatkozott. A betegek 87,5%-a meg van győződve róla, hogy eredményes volt a kezelés. Így minden egyes alkalommal, amikor ezt a kezelést ajánlom, nagyobb bizalommal teszem azt.”